Rød Levi's-modell koster skjorten

Levi's-telefonen er som kjent ingen nyhet, og har vært i salg en stund. Nå skal Levi's skape mer blest rundt telefonen sin med en egen rød spesialutgave på kun 100 eksemplarer, som skal selges eksklusivt gjennom den franske kleskjeden Colette

Går ikke til Aids-bekjempelse

I motsetning til mange andre spesialutgaver av kjente merkevarer i rødt er det ikke snakk om Product RED. Rødfargen symboliserer heller det kjente Levi's-merket som du finner festet til bukser produsert av klesprodusenten.

Utgaven har ingen tekniske oppgraderinger å skryte av fra originalmodellen. Med to megapikslers kamera, mp3-spiller og Bluetooth A2DP er det heller ikke så mye å skryte av. Tilbehørspakken derimot skal være noe oppgradert og en "Premium" presentasjonspakke, en bæreveske, stereo-hodesett, et metallsmykke å henge telefonen i og inngravering med navnet ditt. Det siste er valgfritt.

Kan brukes i Norge

Og prisen? Velvoksne 549 Euro, eller vel 4500 kroner inkludert europeiske avgifter. Men med tanke på at det kun fins 100 eksemplarer totalt og at telefonen er fullt brukbar i Norge, er dette kanskje ikke så dumt dersom du har en lommebok å tømme og liker kjente merkenavn mellom hendene.

Telefonen kan kjøpes på nett gjennom nettbutikken til Colette >>

(Kilde: Gadgetell)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen