RoboCop-team bekreftet

Som Kulturo tidligere rapporterte, skal Darren Aronofsky etter all sannsynlighet regissere den neste RoboCop-filmen. Nå er det uventede regissørvalget altså offisielt kunngjort, ifølge Comingsoon.net.

Dream-team

I tillegg til å bekrefte Aronofsky som regissør, avslørte filmselskapet MGM også at en manusforfatter nå er tilknyttet prosjektet. RoboCop-filmen skal føres i pennen av David Self, som tidligere har skrevet manuset til blant annet "Road to Perdition".

To av produsentene for filmen, Brad Fischer og David Thwaites, hadde følgende lovord å si om duoen:

- Med Darren Aronovskys visjon og fantasi og en forfatter av David Selfs kaliber, er vi sikre på å bringe til lerretet en underholdende og provoserende film, som nå vil være underlagt den kreative kontrollen til to av de beste historiefortellerne som arbeider i industrien i dag.

Hvordan det blir når Aronovsky vekker RoboCop til live igjen er ennå uvisst.
Hvordan det blir når Aronovsky vekker RoboCop til live igjen er ennå uvisst.

Film noir?

Foreløpig er det uvisst hva filmen skal handle om, men utgangspunktet skal visstnok være at RoboCop-prosjektet blir gjenopptatt av myndighetene 20 år etter at det ble nedlagt. Og denne gangen finner handlingen sted i Los Angeles, og ikke i Detroit som i de foregående filmene.

Nettstedet bloody-disgusting.com kan for øvrig opplyse om at den nye Robocop-filmen kommer til å ta en mer "film noir"-aktig retning, uten at dette er bekreftet.

Filmen er forventet å ha premiere en gang i 2010, men noe nærmere dato foreligger ennå ikke.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen