Robin Williams ut av rehabilitering

Williams har en historie med både narkotika- og alkoholmisbruk bak seg, men hadde klart å holde seg edru i 20 år, før han i august i år igjen tok til flaska.

For familiens skyld

At mange kjendiser eksperimenterer med dop og heftig drikking er ingen hemmelighet, og at det ofte resulterer i ødelagte ekteskap og splittede familier, er et trist, men like sant faktum.

- Etter å ha vært edru i 20 år, begynte Robin Williams å drikke igjen og har nå bestemt seg for å iverksette avgjørende endringer for å skåne seg selv og familien, sier en talsammen for Williams ifølge Wikipedia.

Den 55 år gamle, Oscarvinnende komikeren sliter med ekteskapet med Marsha Garces som følge av drikkingen. De to har vært gift i 17 år, og en tørrlagt Williams håper på å vinne kona tilbake.

Ny Doubtfire

- Han ønsker at dere respekterer hans og familiens privatliv i denne perioden. Han ser frem til å returnere til arbeidet senere i høst for å promotere sine kommende filmer, fortsetter talsmannen.

Williams har ikke mindre enn 7 prosjekter på gang, og blant dem finner vi oppfølgeren til den 13 år gamle komedien "Mrs. Doubtfire".

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen