Robbies egen telefon

Mobiltelefoner har bidratt til å endre måten vi hører på musikk på, og mobiltelefonene er i ferd med å bli verdige konkurrenter for bærbare musikkspillere.

Dette har den engelske artisten Robbie Williams skjønt. Derfor lanserer han, i samarbeid med Sony Ericsson, sin helt spesielle utgave av Walkman-telefonen W300i. Telefonen skal selges i forbindelse med Williams kommende turné.

Robbie-utgaven av W300i har artistens logo trykket på baksiden, og bilde av han foran. I tillegg følge to ekstra deksler med i pakken, som begge er dekorert med Williams.

Spesialutgaven skal ha de samme spesifikasjonene som den vanlige W300i-modellen. Robbie-modellen skal imidlertid i tillegg være krydret med effekter fra artisten, som bakgrunnsbilder, ringetoner og videoklipp. Robbie Williams' hjemmeside er startsiden for telefonens WAP-leser, slik at fansen alltid har enkel tilgang til Robbie - på nett.

Er du Robbie-fan i Norge, må vi dessverre skuffe deg. Telefonen selges kun i samarbeid med operatøren T-Mobile, som ikke har noen aktivitet her til lands.

Vil du vite mer om W300i, kan du lese artikkelen vi skrev da telefonen ble lansert.

(Kilde: PocketLint, Mobil.se)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen