Robbie mett på suksess

Han er multimillionær og pikenes jens, men nå sier popstjernen at han betrakter seg selv som "et åpent sår" og mener at han har gått forbi "best før"-datoen i bransjen.

Ingen forhåpninger

I et intervju med det britske magasinet "The Big Issue" forteller 32-åringen at han aldri har hatt et ekte forhold og at han ikke lenger har forhåpninger til sin egen karriere. Ifølge Williams går karrieren nå bare en vei; nedover.

Finne seg selv

Williams, som offentlig har fortalt om sin kamp mot depresjon og stoffmisbruk, har solgt 47 millioner album. Hans siste album, "Rudebox", ligger på Topp 30-listen i England. Men nå trenger superstjernen å finne seg selv og tre tilbake fra rampelyset.

- Jeg trenger å komme hjem igjen. Jeg føler at mitt opphold i denne bransjen har vært altfor langt, sier han.

Vil utviskes

- Jeg har nydt en enorm suksess i over ti år. Suksessen har overgått mine villeste drømmer. Men nå er det på tide at jeg blir utvisket fra folks bevissthet, sier han.

Robbie mener at alt han har villet oppnå har han oppnådd for lenge siden. Det skal ikke være noe land eller stadion han vil opptre på. Heller ingen film han vil være med i lengre. Nå er det kun det personlige det skal dreie seg om for Robbie Williams.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen