Test

Ripp musikk med Easy CD-DA Extractor

  • Endret
Easy CD-DA Extractor er et rippe program som komprimerer blant annet CD plater direkte til forskjellige formater. Programmet støtter blant annet MP3, MP4, OGG og WMA filer. I tillegg kopierer programmet CD plater med CD beskyttelse og CD plater med mange riper.

.

klikk for større versjon.

Den pakkede filen som er på 3,6MB stor går veldig raskt å laste ned og installere på maskinen. Programmet er ufattelig enkelt å bruke og det krever kun et par klikk før selve konverteringen er i gang. Programmet er veldig stort og har de aller

Easy CD-DA Extractor har tre hovedfunksjoner, rippe CD plater til MP3 eller 9 andre formater, lage vanlige musikk CD plater fra de samme formatene, i tillegg har også programmet funksjon for å konvertere filer på maskinen til andre formater eks fra MP3 til WAV format.

Alle rippe programmer identifiserer CD platene med en gang de er lagt inn, og da gjenstår utfyllingen sang info som skal med. Easy CD-DA Extractor er koblet opp mot freedb og fyller ut all denne informasjonen i løpet av et par sekunder. Helt genialt.

Easy CD-DA Extractor er veldig intuitivt og enkelt program å bruke. Etter å ha satt inn CD platen og programmet har identifisert sangene er det kun ett klikk som skal til for å få gjennomført rippingen.

All informasjon som trengs sitter veldig enkelt tilgjengelig og er lett å endre. Det gjelder for det aller meste innenfor programmet, hvor filene skal lagres, filtyper osv. Easy CD-DA Extractor har også muligheter for å rippe deler av sanger om ønskelig med avansert en funksjon.

Konverteringen av en 55 minutters med 18 filer plate tok bare16 minutter noe som absolutt er akseptabelt. Under konverteringen oppdaterer programmet også med hvor lenge som er igjen og hva som konverteres.

For å lage en egen musikk CD eller endre formatet er det like enkle prosesser. Sangene velges fra harddisken, innstillingene settes på samme måte og konverteringen er i gang.

Om programmet:
OS: Windows 95/98/ME/NT/2000/XP
Størrelse: 3,6MB
Pris: 29,95 demo gjelder for 100 bruk
Siste oppdatering10 Nov 2003
Uninstaller inkludert: Ja
Oppdaget spyware: Ikke oppdaget
Hjemmesiden: Poikosoft.

Med betalt versjon vil selskapet tilby gratis oppgraderinger og support samt tillegg som ikke finnes i demo versjonen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen