Ringer gratis hjem

Tele2 besluttet i går å fjerne alle samtaleavgifter på mobilsamtaler fra Libanon i forbindelse med evakueringen av skandinaviske statsborgere. Nå gjør TeliaSonera det samme, som også gjelder for alle NetCom sine kunder. Den norske telegiganten Telenor velger å beholde ringeprisene.  

Den siste uken har Israel bombet mål i Libanon som hevn for Hizbollahs rakettangrep mot israelske mål. Det norske Utenriksdepartementet har derfor besluttet å evakuere norske stasborgere.

Både kontantkort- og abonnementskunder som oppholder seg i Libanon får nå muligheten til å ringe gratis hjem frem til 21. Juli så fremt en er NetCom eller TeliaSonera kunde. For tele 2 sine kunder går tilbudet ut  Tirsdag 18. Juli klokken 21.00. 

Kommunkasjonsrådgiver i NetCom, Øyvind Vederhus, understreker at dette gjøres utelukkende for å hjelpe de rammede og får å bistå TeliaSoneras kunder til å komme ut av det krigsherjede område. "For våre kontantkort kunder vil dette kunne ha stor betydning, da det kan være vanskelig å lade abonnementet i den spesielle situasjon de nå er inne i", avslutter Vederhus.

Samtaler fra Libanon til Norge med NetCom koster til vanlig rundt 12 kroner minuttet og med Tele 2 omtrent 10 kroner.  

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen