Ringeprisene kraftig ned

Selv relativt lite dynamiske Telenor Mobil har besluttet å senke prisene sine for å møte konkurransen fra de virtuelle operatørene. For andre gang på en måned lover Telenor Mobil priskutt, denne gang på sitt Privat + -abonnement.

Easy Talk
Prisreduksjoner blir det ogsÃ¥ fra NetCom, nÃ¥r de lanserer et nytt abonnement kalt EasyTalk. Abonnementet skal lønne seg om du snakker i mobiltelefonen mindre enn tre minutter per dag, hevder selskapet. 

Selvbetjent billigst
Men verken Telenor eller Netcom kommer i nærheten av å matche tilbudene fra Chess, Talkmore og Sense. Så skriver da også Telenor i sin pressemelding at de ser det som ” spesielt viktig for Telenor å ha konkurransedyktige abonnementsbetingelser utover den rene minuttprisen.”

For å kunne nyte godt av billigabonnementene fra Sense, Chess og TalkMore kreves det at du selv betjener ditt abonnement ved hjelp av automatiserte tjenester på Internett.

Sense i tet?
Telenor setter denne gang ned prisen på månedsabonnement, mens Chess møter Talkmore med like priser. I øyeblikket ser det ut til at Sense er aller rimeligst, med et abonnement som har samme tale- og SMS-pris som Chess og Talkmore, men med litt en oppkoblingsavgift på 59 øre (Talkmore og Chess tar 69 øre), i tillegg til at de hevder de er billigst på etablering.

Uansett er de liten grunn til å tro at kampen om mobilkundene er over med dette. Mobilselskapene tjener fortsatt store penger på vår mobilbruk, og med lavere priser kan vi unne oss å bruke telefonen litt mer.

På www.telepriser.no kan du selv se hva de ulike abonnementsformene koster deg basert på ditt ringemønster.

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen