Ringende mobil stoppet flytur

I forrige uke innførte Storbritannias flyplasser strenge sikkerhetstiltak, etter avsløringene om terrorplanene mot landet. De nye reglene gjorde at ingen fikk lov til å ha med seg verken mobiltelefoner, mp3-spillere, datamaskiner eller bøker inn i flykabinen.

Selv om sikkerhetsnivået på flygninger ut av Storbritannia nå er senket igjen, er frykten for terror langt i fra over. Det ble tydelig bevist da et fly på vei fra Heathrow i London til New York snudde på grunn av en mobiltelefon på søndag.

Like etter at flyet hadde lettet fra bakken, oppdaget en av passasjerene en mobiltelefon som lå alene og ringte bakerst i flyet. Personalet i flyet tok straks kontakt med sikkerhetsvaktene på Heathrow.

Sikkerhetsvaktene mente at det var trygt å fortsette flyturen. Men kapteinen var fortsatt ikke overbevist. Etter halvannen times flygning, valgte han å snu flyet mot Heathrow igjen, av hensyn til sikkerheten, skriver IT-avisen.

- Vi beklager til våre passasjerer for ubeleiligheten, men deres sikkerhet er vår første prioritet, skal kapteinen ha uttalt.

(Kilder: IT-avisen, 24dash.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen