Ringeklokke sender bilder av besøkende til telefonen din

Teknofil Ringeklokke sender bilder av besøkende til telefonen din

Ringeklokke sender bilder av besøkende til telefonen din

Hjemmelagd prosjekt viser deg hvem som ringer på.

Hvem var det som nettopp ringte på? De som ikke tør å lukke opp døra for å finne ut, kan investere i et dyrt overvåkningssystem eller benytte seg av en oppfinnelse som dette.

Dette hjemmelagde prosjektet fra Make Projects av Clement Storck gjør at du får sendt bilder av de som ringer på til smarttelefonen din.

Dermed kan du også få beskjed om besøkende på telefonen hvis du er bortreist.

Webkamera og apper

Prosjektet utnytter Arduino-plattformen, som ifølge Wikipedia er «ment som et enkelt verktøy for kunstnere, designere og andre interesserte for å lage prototyper av mer fysisk karakter enn det man kan få til ved hjelp av en vanlig datamaskin.»

Ved hjelp av en enkel krets, et webkamera og den nettskybaserte varslingstjenesten PushingBox, har oppfinner Storck fått til et fungerende varslingssystem for ringeklokka.

Når du trykker på ringeklokka, blir det sendt et signal til kameraet som tar bildet. Bildet blir deretter sendt via PushingBox til en app på telefonen din. Dermed er det bare å bestemme seg for om du vil åpne opp for den besøkende eller ikke.

Du kan lage systemet selv via guiden hos Make Projects. Ifølge Storck tar det én time og har en middels vanskelighetsgrad.

Se varslingen i aksjon på denne videoen:


Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen