Skype innfører nå fastpris på utenlandssamtaler.
Skype innfører nå fastpris på utenlandssamtaler. (Bilde: Skype )

Ring ubegrenset til Polen for 25 kroner i måneden

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Skype

Skype er et program som lar deg ringe over internett istedenfor å bruke mobilnettet eller telefonlinjer. Programmet kan installeres på både mobiltelefoner og datamaskiner.
Skype-brukere
kan ringe gratis til andre Skype-brukere, men det koster penger å ringe til mobiltelefoner eller fastlinjer.
Nå lanserer selskapet fastpris til utenlandske fasttelefoner, slik at du kan spare penger selv om kun den ene parten bruker Skype.

Skype har blitt et yndet verktøy for de som vil holde kontakten med venner, kjæreste og annen omgangskrets i utlandet. Vanligvis i form av at begge parter sitter med Skype installert på datamaskinen, og dermed kan ringe gratis. Å ringe til mobil og fasttelefoner koster imidlertid penger.

Nå innfører Skype flere abonnement som gir fastpris på samtaler til utenlandske fasttelefoner, slik at du ikke trenger å tappe kontoen din for å ringe til tanten din i Australia.

Ring opp til 34 land

Prisene på abonnementene varierer etter hvilke land du vil ringe til. Det ene abonnementet lar deg velge ett europeisk land, og koster $4,95(ca 25 kroner) per måned. Vil du ringe fritt til 20 forskjellige land i Europa, stiger månedskostnaden til $5,95(ca 30 kroner), mens du for $12,95(ca 65 kroner) kan ringe til 34 forskjellige land i hele verden.

Utover månedsavgiften er det ingen ekstra kostnader med noen av abonnementene. Du har imidlertid en øvre grense på 10 000 ringeminutter. Overstiger du denne grensen spørs det om du ikke heller bør overveie å flytte til landet du ringer til.

Fullstendig oversikt over de forskjellige abonnementene finner du på Skypes hjemmesider.

(Kilde: Skype)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen