Ring ubegrenset med Fri120

Ring ubegrenset med Fri120

Kampen om nye mobilkunder er hard, og for å lokke til seg nye kunder lager mobilselskapene stadig vekk nye, fristende tilbud. Denne gangen deler Telenor ut et ubegrenset antall ringeminutter til alle som kjøper ny mobil og knytter seg til abonnementet Fri120.

Nye kunder
Abonnementet Fri120 koster 229 kroner måneden i faste avgifter. Inkludert i prisen får du til vanlig 120 gratis ringeminutter, men med kampanjetilbudet kan du fra 1. november til 31. desember ringe så mye du vil til både fast- og mobiltelefoner i Norge uten å betale noe ekstra.

Informasjonssjef Anders Krokan i Telenor bekrefter overfor Mobilen.no at alle telenorkunder som kjøper ny mobiltelefon med Fri120 og 12 måneders avtaletid får ekstra ringeminutter inkludert i månedsprisen.

- Vi har satt et symbolsk tak på 40.000 ringeminutter per kunde, men klarer noen å ringe mer enn det, vil de få resten av beløpet refundert, sier han.

Du kan altså ringe nærmere 28 døgn sammenhengende før taket er nådd.

Økt telefonpris
Mobilen.no har undersøkt en rekke telefonpriser før og etter kampanjetilbudet trådte i kraft, og legger merke til at en rekke mobiltelefoner har gått opp i pris med opp til 500 kroner.

Telenor avviser at prisøkningen har noe med gratisminuttene å gjøre.

- Mobilprisene er fastsatt uavhengig av Fri120-kampanjen. Prisene på mobiltelefoner er omtrent som bensinprisen – den reguleres ut fra markedssituasjonen, forklarer Krokan.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen