Ring så mye du vil for 398 kroner

Som landets første operatør lanserer MTU Norges første mobile fastprisabonnement for private forbrukere. MTU Fastpris lar kundene ringe ubegrenset for 398 kroner i måneden. Da er det også inkludert 200 SMS og 100 MMS.

Prisen for SMS utover det som er inkludert ligger på 0,69 kroner per stykk, mens MMS-prisen ligger på 2,50 kroner.

- Jeg regner med at landets storforbrukere og kontantkortkunder får noe å tenke på, sier administrerende direktør Jo E. L. Lerheim i MTU.

Rett til topps
Samtidig lanserer MTU abonnementet MTU Fri, som går rett til topps på Telepriser.no. Abonnementet, som ikke har noen månedsavgift, inkluderer 142 ringeminutter og 100 SMS hver måned.

Utover dette vil minuttprisen ligge på 0,79 kroner og en oppstartspris på 0,59 kroner. Tekstmeldinger utover det som er inkludert vil koste 0,49 kroner og MMS vil koste 2,50 kroner.

- Vi har valgt å distansere oss fra de mange vennetjenestene som florerer blant de ulike mobiloperatørene. Erfaringene er at vennekonseptene forvirrer forbrukerne, og derfor har vi valgt å redusere antallet abonnementsformer og står igjen med to ulike tilbud hvor fastpris er det ene, sier Lerheim.

Store ambisjoner
MTU har etter fusjonen med mobil- og bredbåndsselskapet Combitel omtrent 10 000 mobilkunder. Det er imidlertid ingenting mot det selskapet forventer ved slutten av året. Da regner MTU med å ligge nærmere 100 000 mobilkunder.

- Telenor Mobil og Netcom er naturlige førstevalg å konkurrere mot. Disse har samlet nærmere tre millioner kunder og prisforskjellene i forhold til MTU er astronomiske. Klarer vi å synliggjøre de enorme besparelsene for forbrukerne ved å benytte fastpris vil det bli en mobilvandring uten sidestykke i Norge, sier Lerheim.
 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen