Ring opp døren

Ring opp døren

Med GSM-dørklokken kan du nemlig slippe inn gjestene dine selv om du ikke er hjemme selv. Når gjestene ringer på kan du via mobilen kommunisere med dem og slippe dem inn i huset ditt.

Ifølge Mobilsiden.dk ser dørklokken ganske alminnelig ut, men når noen ringer på sender den altså fra seg et signal til mobilen din.

Det høres kanskje rart ut å slippe inn folk i huset ditt når du selv ikke er hjemme, men så unngår du i alle fall at svigermor må sitte på trappa og fryse fordi du er forsinket fra jobb eller fant et par sko du ikke kunne la være (å bruke tid på) å kjøpe.

Dyr forsikring
Dørklokken forsikrer deg om at gjestene dine aldri kommer til å trenge å vente på deg, og du slipper også å legge ut ekstranøkkel under blomsterpotta eller i postkassen.

Dørklokken består av en intercom, GSM-ringeklokken, et SIM-kort og en elektronisk lås. Med disse kan man fjernstyre døren med telefonen.

Løsningen koster rundt 900 dollar, altså godt over 6000 kroner. Dermed er det kanskje i dyreste laget, med mindre du stort sett alltid er dårlig på tidsplanlegging og er redd for at nok et familiemedlem forfryser tærne mens de venter på deg.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen