Ring med Mp3-spilleren

Det siste året har mobilprodusentene gitt oss et vell av mobiltelefoner med mp3-funksjoner. Her er en litt annen vri; en mp3-spiller med telefonfunksjoner.

Med Altgens PAN-300VT, som spilleren heter, kan du både ringe, motta samtaler og lese SMS.

I praksis fungerer PAN-300VT på samme måte som et blåtann-hodesett. For å bruke mp3-spilleren som mobiltelefon må du ha en mobiltelefon med støtte for blåtann i nærheten. mp3-spilleren har nemlig ingen tilknytning til noe mobilnett selv. Derimot har den blåtann, som den bruker til å kommunisere med mobiltelefonen din.

Når du får et innkommende anrop, går samtalen videre fra mobiltelefonen til mp3-spilleren via blåtannforbindelsen. Spilleren har både en høyttaler og en mikrofon som du bruker i telefonsamtalene.

PAN-300VT skal i følge Korea Times først selges i Sør-Korea. Deretter er planen å lansere spilleren på det amerikanske markedet en gang på nyåret. Om vi noen gang vil få se PAN-300VT i Europa og Norge, er høyst usikkert. Prisen skal ligge på mellom $150 og $200, eller omtrent 1500 og 2000 kroner i Norge.

Man kan jo spørre seg hva som er nytten ved en slik oppfinnelse som PAN-300VT. Den kan imidlertid være midt i blinken for deg som synes du har en så stygg mobiltelefon at du ikke tør å ta den opp når det er andre i nærheten. I tillegg vil du garantert få oppmerksomhet når mobiltelefonen din ringer og du fisker mp3-spilleren opp av lommen i stedet.

(Kilder: Korea Times, Slashphone)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen