Ring hele verden for 86 kroner

IP-telefoni har lenge blitt snakket om som en måte for folk å ringe tilnærmet gratis, og flere tjeneste tilbyr nettopp dette, men da er det snakk om å ringe fra datamaskin til datamaskin.

Skal du ringe med IP-telefoni til fasttelefon eller mobiltelefon er det som regel en minuttpris forbundet med det. Spesielt når det ringes utover landegrensene. Selv om det ikke er de store summene kan det fort bli litt penger når det ringes mye. Det vil Skype endre på.

Fast månedspris
Nå har Skype nemlig lansert nye abonnement som gjør det mulig å ringe så godt som ubegrenset til fasttelefoner i flere land til en fast pris i måneden.

- Dette er et naturlig steg for Skype. Skype ble grunnlagt på prinsippet om å gjøre gratis stemme- og videosamtaler tilgjengelig for mennesker over hele verden. Nå gjør vi det enda enklere for Skype-brukere å ringe familie og venner som ennå ikke bruker Skype, sier administrerende direktør for telekom i Skype, Stefan Oberg.

Tre abonnement
Selskapet har delt dette opp i tre forskjellige prisplaner som kan velges ut fra hvilke behov brukeren har. Det er mulig å begrense dette til kun ett land, eventuelt ha ubegrenset ringetid til 20 land i Europa eller 34 land over hele verden.

 Prisplan
Beskrivelse
Månedsavgift
Ubegrenset Ett land
Ubegrensede samtaler til fasttelefoner i ett valgfritt europeisk land
28,69 kroner
Ubegrenset Europa
Ubegrensede samtaler til fasttelefoner i 20 europeiske land 40,19 kroner
Ubegrenset Verden
Ubegrensede samtaler til fasttelefoner i 34 land verden over 86,19 kroner


Riktignok finnes det en begrensning på 10 000 ringeminutter per måned, noe som tilsvarer mer enn fem timer per dag. Blant landene som inkluderes i denne prisplanen er Canada, Australia, Kina, Japan, Singapore og store deler av Europa.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen