Test

Ring gratis til vennene dine

Norske operatører har nylig startet med å tilby gratis ringing til vennene dine. Både Telenor, NetCom, Chess og Tele2 er med på bølgen.

Prinsippet med venneabonnementene er at operatørene lar alle kundene sine ringe gratis til hverandre. For eksempel til alle Telenor Djuice-kunder dersom du har tjenesten Djuice Friends og til alle NetCom-kunder dersom du har tjenesten NetCom Venner. Du trenger altså ikke velge ut hvem du vil ringe gratis til, slik du gjør med familieabonnement.

TESTVINNER: Med NetCom Venner sparer du mest penger.
TESTVINNER: Med NetCom Venner sparer du mest penger.

TESTVINNER: NetCom Venner
For det store flertallet er NetCom Venner den løsningen som passer best. Med denne tjenesten kan du ringe så lenge du vil til alle NetCom-kunder uten å betale mer enn oppstartsavgiften på 69 øre.

Dermed ringer du til en svimlende stor kundemasse uten at det svir i lommeboka. Med NetCom Venner sparer du altså sannsynligvis mest penger.

Men det forutsetter selvsagt at du har mange kjente som har Netcom, og hvilke mobiloperatører venneflokken din bruker har selvsagt mest å si.

Om du har mange venner som bruker Chess, kan det være verdt å kikke på Chess' venneløsning. Her slipper du ikke bare å betale minuttavgift, du betaler heller ingenting for SMS og oppstartsavgift. Har du kontantkort slipper du på toppen av det hele månedsprisen.

Kjenner du flest Chess-kunder, er det altså ingen tvil om at du bør gå for Chess Friends. Men sannsynligheten for at du har mange kjente hos Netcom er mye større siden de har tre ganger så mange kunder som Chess.

Telenor djuice friends   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen