Ring gratis til mobiltelefoner

Løsningen forutsetter at telefonen du ringer med befinner seg i en trådløs sone (WLAN). Til nå har de høye ringeprisene fra IP-telefon til telefoner i mobilnettet vært det viktigste argumentet for ikke å bytte til IP-telefoni. For de fleste vil nemlig IP-telefoni være dyrere enn fastlinje, fordi andelen samtaler til mobiltelefoner har økt kraftig.

Men med det nye tilbudet Briiz introduserer 12. juni blir slike samtaler gratis. Og i tillegg får du en rekke andre godbiter på kjøpet.

Vi får ile til og gjøre oppmerksom på at abonnementet er ment for bedrifter. Men for privatpersoner med store samtalekostnader kan det faktisk være lurt å undersøke om det ikke likevel kan lønne seg å tegne et bedriftsabonnement.

Tilbehør
Blant fordelene med dette er et høyt servicenivå, flere tjenester som Outlook på mobilen (serverløsning for Hosted Exchange er inkludert) og selvfølgelig en topp moderne mobiltelefon med støtte for WLAN.

Løsningen er en komplett pakke der du betaler en månedlig sum for mobiltelefonen med programvare, og et abonnement for tjenestene. Telefonen koster deg 374 kroner i måneden, mens abonnementet koster 249 per måned.

Kan lønne seg
De fleste av oss ringer mest når vi er hjemme eller på jobb. Har du trådløst nett på disse stedene kan du raskt tjene inn det abonnementet koster. Utgiften Briiz får når de må rute samtalen din over til mobilnettet er det nemlig Briiz som dekker.

Men vær klar over at den nye mobiltelefonen din skifter automatisk fra IP-telefoni til mobiltelefoni når du går ut av den trådløse sonen eller signalet faller under et gitt nivå. Fortsetter du samtalen må du da betale ordinære telleskritt. Går du så inn igjen i den trådløse sonen blir samtalen ikke håndet tilbake. Briiz hevder imidlertid at de likevel vil ligge betydelig under Telenor på pris.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen