Ring gratis til 400 000

Tele 2 lanserer i dag det nytt abonnementet Tele 2 kompis som lar kundene ringe gratis til alle andre mobilkunder i selskapet. Dem er det per i dag 400.000 av.

Tilbudet kommer som et resultat av den skjerpede kampen i mobilmarkedet. Små aktører som One call og Ipea utkjemper en formidabel priskamp som har resultert i landets første gratisabonnementer, noe som har gitt selskapene blest og mange nye kunder.

Skjerpet kamp

Samtidig har et langt betydeligere mobilselskap som Chess hevet stemmen og gjort verden oppmerksom på at de er å regne med. Legger vi til det jevne markedsføringstrykket fra de to store, Netcom og Telenor, ser vi konturene av et mobilmarked nær kokepunktet.

– Det har aldri vært så sterk konkurranse som nå. Dette abonnementet er Tele 2s svar på den situasjonen vi har i dag, hvor forbrukerne lokkes av stadig nye tilbud fra alle kanter, sier administrerende direktør i Tele 2 Norge, Haakon Dyrnes, til Mobilen.no.

Startavgift

Helt gratis blir det likevel ikke å ringe andre Tele 2-kunder med det nye abonnementet, for hver samtale fyres opp med en startavgift på 69 øre.

De øvrige prisene i kompisabonnementet er som følger:
  • Månedavgift: Ingen.
  • Samtaler til fasttelefon og mobiler hos andre operatører: 79 øre per minutt.
  • SMS: 49 øre per melding.
  • MMS: 1,79 kroner per melding.
  • Kan kombineres med Tele 2 familie som gjør det mulig å sende gratis tekstmeldinger til utvalgte familiemedlemmer.
Mobilen.no kommer tilbake med en nærmere beskrivelse av hvor bra Tele 2s nyeste abonnement gjør det sammenlignet med konkurrerende tilbud.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen