Ring gratis med Skype-mobilen

Netgear og Skype har lagt lanseringen av det de kaller verdens første Skype-mobil til CES, og vi tar en nærmere titt på mobiltelefonen som skal gjøre det gratis å ringe, også uten datamaskinen tilgjengelig.

Og førsteinntrykket er ikke så verst. Mobiltelefonen er liten og lett, og virker slett ikke vanskelig å håndtere. Forskjellen på denne telefonen og en vanlig mobiltelefon med Skype er at den komplette programvaren er installert på mobiltelefonen.

Ufullstendig
Alt du må gjøre for å kunne ringe gratis over internett, er dermed å slå på telefonen, oppgi Skype-brukernavn og passord. Sett at du har et trådløst nettverk i nærheten, selvsagt.

Har du ikke det, er det ikke mye Skype-mobilen kan gjøre for deg. Dermed trenger du også en vanlig mobiltelefon for å være tilgjengelig på vei til og fra trådløse soner.

Netgear går dermed bort fra det resten av mobilprodusentene gjør. Mens andre sørger for at mobiltelefonen er så komplett at du kun trenger å dra med deg en dings i lomma, lager Netgear en mobil som kun bruker Skype, slik at du er nødt til å ha med deg minst en dings ekstra for å være i nærheten av rustet for en teknologisk hverdag.
 
Prisen og øvrige spesifikasjoner på mobiltelefonen er ikke klare, men Netgears representant på CES sier til Mobilen.no at Skype-mobilen kommer til Norge i løpet av første kvartal 2006.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen