Ring gratis med 3

I dag introduserer 3 en helt ny pristaktikk i Skandinavia, ikke ulik strategien vi har sett fra de norske bredbånds-leverandørene.

For første gang kan nemlig alle selskapets kunder ringe gratis 24 timer i døgnet. Riktignok gjelder tilbudet kun for samtaler med andre 3-kunder, så dersom man ringer hjem betaler man fremdeles de samme prisene som før.

Den nye ordningen gjelder også videotelefoni, som etterhvert er blitt en populær tjeneste hos 3. Dermed kan vennegjenger, familier og arbeidskollegaer som ellers prater mye sammen prate gratis sammen både over video og vanlig tale-telefoni så lenge de alle har et mobil-abonnement hos 3.

Prisene på abonnementene til 3 varierer ellers veldig mye. Felles for alle er at man går ut fra at de første 60, 150 eller 300 minuttene er gratis før man begynner å betale, og ut fra dette betaler man en fast månedsavgift.

3 innfører også et nytt abonnement som kalles Fri Start. Abonnementet skiller seg ut fra 3's øvrige ved at det ikke har noen forhåndsbetalt tid og at man kun betaler en månedsavgift på 99 kroner.

3 innrømmet tidligere i år at det har kostet å være først til møllen som 3G-operatør. Selskapet har i sine beregninger slått fast at tapet økonomisk ligger i milliardklassen, men at inntektene nå begynner å sive inn. Deres til nå siste utspill kan ses som en litt desperat handling for å få inn kunder, men det ser på ingen måte ut til at selskapet på noen måte har planer om å senke farten.

Soom sikkert flere vet har 3 sikret seg den tredje utav de fire 3G-lisensene her til lands. Selskapet vil trolig åpne sitt 3G-nett i Norge så snart det står ferdig, som da vil dekke 30 prosent av Norges befolkning. Og det høres jo unektelig fristende ut å bytte til 3 når de nå kanskje vil tilby oss gratis samtaler.


relaterte nyheter

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen