Ring gratis fra mobilen

Skype har de siste årene blitt en meget populær tjeneste for gratis/billig telefoni og på nett. I tillegg har den funksjoner som gratis videokonferanser og direktemeldinger. Flere mobiler vil etter hvert få støtte for Skype, men det finnes andre mobilalternativer også, som Nimbuzz.

Alt-i-ett-tjeneste

Med Nimbuzz får du muligheten til gratis IP-telefoni, konferansesamtaler, chatting gjennom direktemeldinger, gruppechat og fotodeling på tvers av en rekke populære IM-klienter som Skype, MSN, Google Talk, Yahoo, AIM, Jabber og ICQ. Du kan i tillegg sende filer til e-posten din, sosiale profiler, personlig blogg og hjemmeside.

Dermed kan du for eksempel droppe MMS-en og heller sende bilder direkte gjennom fildelingstjenesten til Nimbuzz. Tjenesten gjør det også mulig å chatte med venner enten du sitter på mobil eller PC, og vennene dine trenger ikke være registrerte Nimbuzz-brukere for å chatte med deg.Tilsvarende mobiltjenester
Nimbuzz er ikke den eneste tjenesten av dette slaget på markedet. På mobilen.no sine nedlastningssider kan du også laste ned disse IP-tjenestene

Nimbuzz støtter 23 populære sosiale nettsteder deriblant Facebook og Myspace, og kan bli lagt til som widgets på disse. Du kan sende filer fra mobilen din til din sosiale profil på et av disse støttede nettstedeneGratis å laste ned
Mobiltjenesten Nimbuzz er gratis å laste ned til mobilen din. For å bruke tjenesten må du registrere deg som bruker. Er du interessert i å laste ned dette programmet direkte til mobilen din, gå til din mobile nettleser og tast inn adressen get.Nimbuzz.com.

Nimbuzz støtter over 500 mobilmodeller fra flere mobile plattformer. Her finner du en oversikt over hvilke telefoner som støttes. Kun 90 av disse modellene støtter gratis telefoni over internett, såkalt IP-telefoni.

Sjekk datakostnadene

Selve programmet er gratis å laste ned, men å bruke det gjennom mobilens internettilkobling koster deg penger i datatrafikk. Vi gjør oppmerksom på at du må være koblet til et trådløst nettverk fra mobilen for å ringe gratis gjennom IP-telefoni. Nimbuzz-brukere betaler kun lokaltakst når de ringer hverandre gjennom IP-telefoni fra mobilen.

Sjekk med mobiloperatøren din hvilken dataplan du har på ditt mobilabonnement. Vær på den sikre siden, så slipper du ubehagelige overraskelser på din neste mobilregning.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen