Ring gratis, Telenor tar regninga

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Alternativ tekst mangler
Det blir mye prat og peiskos i julen om du blir Fri120-kunde før nyttår.

Mobiloperatørene går stadig nye veier for å beholde kundene sine, og forhåpentligvis kapre noen nye. Nylig kunne vi melde om en eksplosiv vekst i abonnement med gratis ringetid. Nå går Telenor enda lenger og betaler hele mobilregningen din ut året - mot at du kjøper ny telefon, og lover å være Fri120-kunde hos Telenor i 12 måneder.

I følge Anders Krokan, informasjonssjef i Telenor, kommer tilbudet sammen med en rekke endringer i abonnementsvilkårene til Telenor og selskapets årlige julekampanje, der selskapet kommer med gode tilbud i forkant av julehandelen.

- I forbindelse med kampanjen vår på Fri120 så får de som nå kjøper mobiltelefon knyttet til Fri120 ringe gratis ut året. Kampanjen er nå tilgjengelige hos forhandlere, sier Anders Krokan, informasjonssjef i Telenor.

Kun Fri120
Ifølge Krokan gjelder tilbudet kun Fri120. Andre abonnement vil ha normale priser, men alle nye kunder vil fortsatt få en måneds fri bruk av wap, MMS og mobil-tv. Kampanjen startet onsdag 1. november, og vil fortsette helt til midnatt 31. desember.

- Det blir en rekke markedsaktiviteter i forbindelse med dette, og i sentrum for disse aktivitetene vil vi sende ut reklamefilmer som går på luften fra 8. november. Disse vil ha et helt nytt reklamebudskap som tydeliggjør Fri120-tilbudet vårt, fortsetter Krokan.

Ikke hemmelig
Til tross for Telenors store planer ble det ikke sendt ut noe informasjon om kampanjen før den trådte i kraft. Men noe hemmelighold vil ikke Krokan være med på.

- Vi har tatt ut en del teasere i forbindelse med denne kampanjen. Vi har ellers faste julekampanjer der vi prøver å komme med gode tilbud. Det blir ikke varslet for markedet hva som skal være i kampanjen, sier Krokan.

Er dette en ren gavepakke til folk som ringer mye, eller er det et litt desperat forsøk på å få nye kunder?

- Nei, det er en gavepakke til de kundene som snakker mye, avslutter Krokan.

(Kilde: Mobilen, Telenor)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen