Ring deg til sengs

En stor del av den seksuelle tiltrekningen mellom mann og kvinne er i følge vitenskapen basert på utskillingen av feromoner. Dette er hormoner som fanges opp av det motsatte kjønn, og som setter i gang kjønnsdriften. Nå påstår en amerikansk forsker at hun har oppdaget at lyder er en like stor del av samspillet mellom mann og kvinne. Hun har derfor, naturlig nok, utviklet ringetoner til mobilen som skal sette det motsatte kjønn i brann.

Den nye oppdagelsen kalles Pherotones, og skal i følge den gode doktor Myra Vanderhoods hjemmesider skli rett inn i underbevisstheten på din utkårede og sikre deg oppmerksomhet. Doktor Vanderhood, som for øvrig er en omreisende intimitetsekspert, hva nå enn dét er, knakk tiltrekkelsestone-koden i Danmark. Hva slags vitenskapelig metode hun brukte for å finne ut av dette mysteriet, får vi dessverre ikke vite noe om.

Vi er ikke helt sikre på hvordan Pherotones skal fungere i praksis, men kan ikke helt forestille oss at "vil du høre på ringetonen min?" er den beste sjekkelinjen å komme opp med. Det skal også nevnes at et kjapt søk på Google etter Myra Vanderhood ikke resulterer i annet enn omtale av Pherotones. Og for øvrig: på bunnen av Pherotones.com står det at Pherotones ikke er ment som et supplement, dating-hjelpemiddel, vitamin, pumpe, forlenger, forbedrer, forholdsbygger eller kjærlighetsmaker. Det står også at alle menneskene på bildene på siden bare er modeller og kun brukes som illustrasjon.

Men for all del, det kan jo være at det er noe sannhet i vitnesbyrd-siden på Pherotones.com. En av de fornøyde kundene, Derrick fra New York, sverger at han ikke var noen pikenes Jens før han prøvde Pherotones, og at damene nå kaller han "Mr. Lady".

Hvis du har tro på Pherotones, kan du laste dem ned helt gratis, siden den gode doktor ennå ikke har funnet noen å distribuere ringetonene sine med. Vi ønsker deg lykke til, og hører gjerne fra deg om du oppnår suksess med Pherotones.

Du kan høre et utvalg av de forførende ringetonene her, inkludert "The double header", som lover å tiltrekke seg ikke bare én, men to kvinner samtidig:

(Kilder: Pherotones.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen