Med dette programmet kan selv uheldige blind dates avverges fra katastrofe.

Ring deg selv...

Behovet for å ringe seg selv burde i teorien være forbeholdt ekstremt ensomme og schizofrene personer. Men i blant kan det oppstå situasjoner der ringelyden fra telefonen din kan redde deg og eventuelle andre fra kjedelige eller pinlige scenarier.

Aldri mer...

Se for deg at du er ute og handler, og Petter fra paralellklassen i tredje får øye på deg i det han legger hårfjerningsmiddel i handlekurven. Desperate forsøk på å late som om du har dårlig tid eller skulle malt hunden hjelper lite, og du tvinges bort av høflighets skyld for en fem minutters pinlig orgie i "Jasså ja..." og "Nei, sånn går det nå...". Hvorfor ringer ikke telefonen når det faktisk VIRKELIG passer seg, tenker du.

Gratisprogrammet Fake Call kan hjelpe deg her. Programmet, som setter i gang et velkjent leven fra telefonen din simulerer en samtale, så du lett kan smyge deg unna uønskede handlesamtaler med et høflig nikk. Programmet kan stilles inn på å simulere på et bestemt tidspunkt, eller øyeblikkelig ved en bestemt tastekombinasjon.

For at motparten overhodet ikke skal fatte mistanke kan du også bruke bestemte tastekombinasjoner som gir deg fra fem minutter til en time. Og om ikke det skulle holde, så kan du også velge ut en bestemt kontakt i kontaktlisten, som så vil komme opp som "innringer" med bilde og nummer.

Redder også kjipe blind dates

Det er ikke utenkelig at programmet også kan være en grei backup-løsning dersom du har blind date og motparten viser seg å være en utseendemessig krysning mellom menneske og breiflabb.

Her finner du programmet »

Dessverre er programmet kun tilgjengelig for Windows Mobile. Har du Symbian eller et annet mobilsystem må du altså finne andre løsninger.

(Kilde: MS Mobiles)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen