Ring billigere til utlandet med SMS

Løsningen er enkel å bruke, om vi skal tro selskapet bak tjenesten. Du registrerer deg som kunde og betaler inn et fritt valgt beløp. Når du så skal ringe til utlandet slår du ikke nummeret på vanlig vis. I stedet sender du ”ekko [telefonnummer]” til 26262.

Mobil eller fast
Kort tid etter ringes du tilbake, og samtalen er koblet opp. Du velger selv om samtalen skal kobles til din mobiltelefon eller til fasttelefon. Fasttelefon gir lavere ringepriser enn mobil.

Contopronto hevder du kan bruke Ekko samme hvor du ringer til eller fra, også om du selv befinner deg i utlandet. Tjenesten skal fungere på den måten at Ekko leter opp det rimeligste alternativet for deg, og besparelsene ligger i at Ekko kjøper ledig kapasitet av ulike operatører rundt om i verden.

Pris
Tjenesten kan ikke konkurrere med IP-telefoni på pris, men ettersom den benytter tradisjonelle telefonapparater og linjer er det en tjeneste du kan ta i bruk så snart du har gjort de tastetrykk for å opprette ringekonto.

Hvor mye du kan spare varierer med hvor i verden du ringer til og fra, og om du ringer til eller fra mobiltelefon. En egen nettside http://www.luupworld.com/ekko/PrisListe.aspx gir deg informasjon om priser til ulike land.

Global "lokaltakst"
Det er en stund siden du måtte betale ekstra for å ringe ut av hjemmekommunen (rikstelefon). En vakker dag blir det kanskje like billig å ringe enten den du ringer til bor på Kløfta eller i Dubai.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen