Ring alle mobiler for 199 i måneden

Enhver operatør med respekt for seg selv ser ut til å ha lansert et venneabonnement i disse dager. Dette gir brukeren mulighet til å ringe andre abonnenter i det samme nettet for kroner null. Det er imidlertid vanskelig å holde oversikt over hvilke nett dine faktiske venner benytter. Nå trenger du strengt tatt ikke det lenger.

Ikke akkurat gratis
Tele2 har nemlig laget abonnementet Tele2 Snakkis som gjør at du kan ringe alle mobilabonnenter i Norge for null kroner per minutt. Riktignok er det en månedsavgift på 199 kroner, i tillegg til en startavgift på 79 øre per samtale. Så gratis er det helt klart ikke.

De har også lagt inn den samme begrensningen på maksimalt 3 000 ringeminutter som Network Norway og Mobildeal har på sine såkalte fastprisabonnement. Prisen for å ringe til fasttelefoner ligger på 79 øre per minutt.

I fastprisen på 199 kroner i måneden ligger det også 100 SMS inkludert, noe som skal være mer enn det den norske gjennomsnittsbrukeren klarer å sende i løpet av én måned. Prisen for tekstmeldinger utover de inkluderte 100 er på 49 øre per stykk.

Også til Sverige
Tele2 har egne beregninger som viser at mer enn 80 prosent av alle samtaler fra mobiltelefoner går til andre mobiler i Norge. For de som eventuelt også har venner i Sverige vil det imidlertid være en ekstra bonus.

- Det faktum at vårt tilbud om lik pris mellom Norge og Sverige også er gjeldende for Tele2 Snakkis, gjør at man kan ringe for null korner per minutt til imponerende 15 millioner abonnementer. For svensker bosatt i Norge, eller for nordmenn som oppholder seg ofte i Sverige, er det ingen tvil hvilket abonnement man bør velge, sier administrerende direktør i Tele2, Haakon Dyrnes.
 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen