Ring 80 % billigere

Det norske selskapet Noble Tele lanserer i dag tjenesten Mobile-LD, i samarbeid med amerikanske MobileSphere. Tjenesten er rettet mot de av oss som ringer utenlands, og selskapene hevder at det er inntil 80 prosent å spare på utenlandssamtaler avhengig av hvilket abonnent du har.

- Forbrukerne er lei av å måtte enten betale alt for mye for utenlandssamtaler via de etablerte telekomselskapene, eller måtte ty til telefonkort hvor man må huske pinkoder og ofte opplever at kvaliteten på samtalen er dårlig og til stadighet å bli brutt, eller ikke komme igjennom på telefonen, sier administrerende direktør Erling Behrens i Noble Tele i en pressemelding.

Både fasttelefon og mobil
Mobile-LD kan brukes både fra fasttelefon og mobil, og det skal ikke dreie seg om IP-telefoni. Hensikten er å la både private og bedrifter ringe billig og direkte til utlandet, uten å måtte benytte seg av de dyre og veletablerte telekomselskapene i følge Noble Tele.

Det skal være enkelt å ta i bruk tjenesten. Du registrerer deg på hjemmesiden til Noble Tele og kjøper ringetid via selskapets nettbutikk. Etter at du har gjort dette og kommet i gang, kan du til enhver tid sjekke hvor mye penger du har ringt for, og hvor mye du har igjen på kontoen din.

En lignende tjeneste vil lanseres i Sverige og Danmark. For mer informasjon om Mobile-LD og ringeprisene, kan du sjekke ut hjemmesiden til Noble Tele.

(Kilde: Digi)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen