(Bilde: iStockphoto)

Ring til fasttelefonpris fra hele verden

Altibox lanserer løsning som lar deg bruke mobilen som fasttelefon.

Produktdirektør Hans Bjarne Solheim i Altibox.
Produktdirektør Hans Bjarne Solheim i Altibox.Foto: Altibox

Fiberoperatøren Altibox har lansert en løsning som gjør det mulig for selskapets fasttelefonkunder å bruke mobiltelefonen til å ringe til fasttelefonipris via Wi-Fi.

Med den nye løsningen Altibox Loop skal du kunne ringe fra mobiltelefonen til norske hjemmetelefonipriser, uansett hvor du befinner deg i verden. Forutsetningen er at du har tilgang til trådløst nett og har Altibox Hjemmetelefon, heter det i en pressemelding fra Altibox.

– Altibox Loop er et viktig ledd i vår satsing for å gjøre kundene våre mer mobile med større valgfrihet. De skal kunne ta med seg våre tjenester når de forlater hjemmet, sier Hans Bjarne Solheim, produktdirektør i Altibox.

Løsningen ligner på IP-telefoniløsninger fra blant andre Telio, som også lar deg ringe via Wi-Fi til samme pris som fra hjemmetelefonen.

Ta med deg fasttelefon-nummeret

Altibox Loop er en app som finnes til både Android-mobiler og iPhone. Når appen er installert kan du ringe via internett i stedet for GSM-nettet. Den du ringer til trenger ikke å ha noen app på telefonen sin.

– Det samme gjelder andre veien. Om noen ringer deg på ditt hjemmetelefonnummer, kan du besvare samtalen på mobiltelefonen. Du trenger altså ikke være hjemme for å svare når noen ringer deg på hjemmetelefonnummeret, forklarer Solheim.

Forbruket havner på den vanlige fakturaen fra Altibox, og det er ikke nødvendig å forhåndslade med et ringebeløp.

Les også: Nå kan du ringe uten dekning

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen