Ring med én hånd og surf med den andre
Teknofil
(Bilde: HTC)

Ring med én hånd og surf med den andre

HTC lanserer en minitelefon som du kan bruke ved siden av smarttelefonen.

Taiwanske HTC lanserer nå et produkt utenom det vanlige. Mens smarttelefonen HTC Butterfly er en mer eller mindre vanlig smarttelefon med en skjerm på fem tommer, er det imidlertid følgesvennen, HTC Mini, som virkelig stjeler showet. Du kan nemlig bruke minitelefonen mens du bruker smarttelefonen.

Tar småoppgavene

HTC Mini.
HTC Mini.Foto: HTC

Kjøper du HTC Butterfly, får du altså med deg en minitelefon på kjøpet. Hensikten med telefonduoen er ifølge HTC å stagge trenden med stadig voksende mobilskjermer.

Med HTC Mini skal den tradisjonelle mobilen få lov til å være nettopp en mobil. Mens smarttelefonen ligger plassert i lomma eller veska, kan du bruke Mini til å ringe og foreta enkle oppgaver.

Forbindelsen mellom de to telefonene skjer via Bluetooth eller NFC, og utformingen på småen skal i tillegg være mer ergonomisk korrekt.

Flere bruksområder

Andre virkeområder inkluderer påminnelser fra smarttelefonen til den lille mobilen, samt et vikariat for å fungere som fjernkontroll. Sistnevnte gjelder hvis smarttelefonen er knyttet opp til en TV.

Mini kan videre brukes som en ekstra utløser for kameraet på hovedmobilen, eller som sporhund. Minitelefonen får nemlig den store til å lage lyder når man søker etter den blant puter i sofaen.

Det er i første omgang kineserne som er så heldige å få ta i bruk telefonduoen, og foreløpig er det kun HTC Butterfly som har en slik kompanjong.

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

Se reklamen for HTC Mini på YouTube:
(Kilde: HTC)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen