Test Rimi Pluss

Glemt noe på butikken?

Med denne appen får du kontroll på familiens matinnkjøp.

Format: iPhone, Android og Windows Phone
Pris: Gratis

Koordinering av ukens innkjøp kan være en utfordring for både store og små familier. Rimi Pluss er din personlige shoppingassistent og hjelper deg med akkurat dette.

Rimi Pluss.
Rimi Pluss.

En vesentlig funksjon i denne appen er nemlig handlelisten. Du kan søke blant de fleste varene i Rimis sortiment. Varene presenteres på en oversiktlig måte med porsjonsstørrelse og bilde. Vi kunne også tenkt oss å sett pris og næringsinnhold, men vi har forståelse for at det kanskje ville blitt en uoverkommelig oppgave å få dette også på plass.

Enkelt på iPhone

Å søke frem varer er enkelt for deg som bruker iPhone, mens du som er Android-bruker må trykke noen flere ganger for å legge til en vare. Appen finnes også til Windows Phone, men denne versjonen er dessverre ikke oppdatert på lenge.

Noe av det viktigste ved handlelisten er at du kan dele den med andre i familien. Dessverre er du nødt til å koble appen til Facebook for å få gjort dette, så alle du skal dele handlelister med må være på Facebook. Vi hadde heller sett at Facebook var ett alternativ, og at vanlig registrering var et annet, slik det er på de fleste andre apper som krever registrering.

Handlelisten blir organisert slik at varene ligger i den rekkefølgen du finner dem i butikken. Etter hvert som du handler kan du hake av for hvilke varer som har havnet i kurven.

Appen har også andre funksjoner. Blant annet har du en oversikt over middagstips. Her kan du enkelt legge alle ingrediensene som trengs i handlekurven, og du kan justere størrelsen på oppskriften etter hvor mange du skal lage den til. Selvsagt har du også selve oppskriften.

Rimi Pluss er en delikat app som er enkel å bruke. Dessverre virker det som det er enkelte ting under panseret som trenger en overhaling. Enkelte sider tar det litt tid å laste, og vi opplevde også at synkronisering av handlelister kunne ta noe tid. Vi opplevde også at enkelte varer kun var synlige hos den ene brukeren på tross av at handlelisten var synkronisert opp og i mente.

Til slutt kan appen også vise deg hvor nærmeste Rimi-butikk ligger, ukens tilbud og hente frem en vare ved at du skanner strekkoden på en vare.

Terningkast: 3

- Last ned til iPhone
- Last ned til Android
- Last ned til Windows Phone

Her finner du alle våre app-tester

Se også:

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen