Rimi-Hagen byr på Komplett

På et stort lager gjelder det å ha orden i sysakene!
På et stort lager gjelder det å ha orden i sysakene!

Nettbutikken Komplett.no er nok kjent for de fleste. Her finner man alt fra datautstyr til hvitevarer, og er den største e-nettbutikken i Norden. De har 330 ansatte, og opererer i ti land.

Nå har Stein Erik Hagen med sitt investeringsselskap, Canica Invest, kjøpt opp nok aksjer til å eie over 40 % av Komplett ASA, og eier nå til sammen 6,7 millioner aksjer i dette selskapet.

De siste 25.000 aksjene ble kjøpt opp for 30 kr stykket, og derfor har etter bestemmelsene i verdipapirhandelloven de resterende aksjeeierne fått et tilbud på å selge aksjene sine for denne prisen til Canica Invest. På den måten kan Hagen ende med full kontroll over selskapet.

Fristen på å selge aksjene til Canica Invest løper ut fire uker etter tilbudet ble framstilt, altså den 5. desember i år.

Komplett sine aksjer har falt mye det siste året, og det er nok ikke tilfeldig at Hagen prøver å kjøpe opp på dette tidspunktet. De dårlige tidene skyldes store omstillingskostnader for bedriften. Det er ikke meldt om dårligere salg til tross for finanskrisen.

(Kilder: NewsWeb, E24)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen