Rimelige nybegynnerkameraer fra Kodak

Se større bilder i produktguiden

Easyshare C300
Easyshare C300 er et helt enkelt kamera uten mange funksjoner. Det har 3 megapiksler, ingen zoom og fixfokus. Ingen makrofunksjon, ikke har det spesielt lyssterkt objektiv, og ISO-verdien går ikke høyere enn ISO 200.

Derimot har det både LCD-skjerm og optisk søker, det har enkel videofunksjon uten lyd, og det har mulighet for tilkobling til Easyshare-systemets periferienheter som skriver og docking.

Dette er et kamera for utendørsbruk på dagtid. Det har riktignok blits, så til nærbilder innendørs fungerer det, men med lav lysfølsomhet blir det vanskelig i alt annet enn gode lysforhold.

Prisen forventes å ligge rett i underkant av 1000 kroner.

Se større bilder i produktguiden

Easyshare C340
Easyshare C340 er storebroren og har 5 megapiksler i tillegg til en hel del flere funksjoner. Det kan skilte med blant annet 3x optisk zoom og autofokus, makrofunksjon, relativt lyssterkt objektiv med blenderåpninger på 2,7-4,6, seriebildefunksjon med mulighet for opp til tre bilder i sekundet, og lyd og høyere oppløsning på videoopptakene.

Til tross for at dette er storebroren blant disse to, er kameraet mindre og lettere enn C300.

C340 er med andre ord et fullgodt kompaktkamera på de fleste områder. Det har ikke manuelle funksjoner, men målgruppen for kameraet er heller ikke mennesker som ønsker det.

Prisen på kameraet er ventet å ligge rundt 2000 kroner.
Begge kameraene blir tilgjengelige i mai.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen