Rimelig Nikon med 5x zoom

Pressemelding

Nye COOLPIX L5:

Lommevennlig kompaktkamera med 5x optisk zoom og vibrasjonsreduksjon

Alternativ tekst mangler
Se større bilde i produktguiden
COOLPIX L5 er et brukervennlig familiekamera i lommevennlig design. Med 5x optisk zoom og Vibrasjonsreduksjon er det enkelt å få skarpe bilder og samtidig komme nærmere motivet. L5 har mange Nikon-funksjoner som D-lighting, Ansiktsprioriterende autofokus og avansert reduksjon av røde øyne. Det gjør L5 til et brukervennlig og smidig allround-kamera.

Oslo, 24. august 2006 – Nikon lanserer i dag COOLPIX L5, den nyeste modellen i Nikons serie av kompakte digitalkamera for nybegynnere. I COOLPIX L5 kombineres høykvalitetskomponenter som et 5x zoomobjektiv og en 2,5 tommers LCD- skjerm. Dessuten har det samme avanserte optiske teknikk for vibrasjonsreduksjon som opprinnelig ble utviklet for Nikons velkjente profesjonelle optikk. Det gjør at COOLPIX L5 tar brukervennligheten til nye høyder.

Det kraftige 38- 190 mm Zoom-Nikkor objektivet gir deg en enestående frihet til å komponere bildet, fra innzooming til portrett i nærbilde til landskap på langt hold. Teknikken for vibrasjonsreduksjon gjør at du kan få ut mest mulig av 5x-zoomen.

Alternativ tekst mangler
Se større bilde i produktguiden

COOLPIX L5 er overraskende kompakt til å være kompatibelt med AA-batterier og har dessuten blitt enda enklere i bruk takket være tre unike bildeforbedringsfunksjoner utviklet av Nikon. A nsiktsprioriterende AF* gjør at kameraet automatisk oppdager menneskers ansikt og stiller inn fokus korrekt. Innebygget korrigering av røde øyne gjør at kameraet automatisk oppdager og kompenserer for den irriterende røde øye effekten som oppstår noen ganger som følge av blitsfotografering. Funksjonen D-Lighting kan redde undereksponerte bilder som har for mye bakgrunnsbelysning.

Kameraet har femten forskjellige Motivtyper, hvorav 4 har motiv assistent. Med COOLPIX L5 kan du også filme med lyd i tre forskjellige innstillinger: TV-film (640) for visning på TV- eller dataskjerm, kort film (320) og lang film (160) for lenger innspillingstid eller Internettbruk.

COOLPIX L5 gir også enkle utskrifter takket være PictBridge. Du kan koble kameraet direkte til kompatible skrivere i stedet for å koble til via en datamaskin. Med USB-tilkobling er det enkelt å overføre informasjon til datamaskin og annet periferutstyr. Medfølgende PictureProject programvare gjør det enkelt å importere, redigere og organisere bildene. Programmet inneholder dessuten en rekke funksjoner som gjør digitalfotografering enda morsommere.

 Nikon COOLPIX L5 ventes i handelen i september. Pris blir ca kr 2 990,- inkl. MVA.

*Ansiktsgjenkjenningskapasiteten kan begrenses i enkelte situasjoner.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen