Rimelig MP3-spiller under treet

Rimelig MP3-spiller under treet

I år som i fjor er det nok mange som har MP3-spiller på ønskelisten. Apples iPoder selger fortsatt mest, men det finnes at hav av både billigere og mer originale alternativ. Her er noen forslag til søt musikk som ikke trenger å bli så dyrt.

Billig

 Creative Zen Nano Plus er en god nybegynnerspiller med både radio med opptak, line-in og diktafon. Den er liten og brukervennlig og finnes i mange morsomme farger og med lagringsplass på 256 MB, 512 MB eller 1GB.

En god pris på Creative Zen Nano Plus får du for tiden for eksempel på Expert, som selger modellen med 1 GB lagringsplass for kroner 499.

Les om Creative Zen Nano Plus.

Billigere

Vil du ha det enda litt billigere, har Sandisk et godt alternativ med Sandisk Sansa m230. Dette er samme spiller som Sandisk Sansa m240 og m250, bare med forskjellig lagringsplass. Disse spillerne har et litt tamt utseende, men du får mange funksjoner for en lav pris, som FM-radio og stemmeopptaker.

Les om Sandisk Sansa m250 her
.

En god pris på sandisk sansa m230 får du på leketøysbutikken Brio som selger spilleren med 512 MB for 299 kroner.

På Clas Ohlson får du Sandisk-spilleren med 1 GB for kroner 398.

Billigst
De små barna vil jo gjerne ha det som vi andre har, og det trenger ikke å være noen dyr sak å la dem få gleden av sin egen MP3-spiller som de kan klå på. De rimeligste koster bare noen hundrelapper, og bør holde for barn eller andre nybegynnere som vil teste ut MP3-verdenen.

Hos Clas Ohlson får du for eksempel en liten MP3-spiller med radio for kroner 199.

Den har imidlertid bare 128 MB lagringsplass, så du får ikke lagret så mange sanger om gangen. Til gjengjeld er den liten og lett og kan også brukes som flyttbar disk for datafiler.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen