Test

Rimelig med kamera

Testresultater

Siemens MC60

Totalinntrykk
Totalinntrykk score : 4
Prisklasse
Prisklasse score : 5
Menynavigering
Menynavigering score : 5
Brukervennlighet
Brukervennlighet score : 4
Design
Design score : 3

Testresultater

Siemens MC60

Totalinntrykk
Totalinntrykk score : 4
Prisklasse
Prisklasse score : 5
Menynavigering
Menynavigering score : 5
Brukervennlighet
Brukervennlighet score : 4
Design
Design score : 3
Utseendemessig lover MC60 mer enn den holder. Det X-formete tastaturet gir telefonen særpreg. Likevel er tastene plassert såpass likt et vanlig tastatur at de ikke er vanskelige å bruke. Vi vil gi telefonen god karakter for sæpreget og dynamisk design.

Brukervennligheten er brukbar. Den er i praksis som på tidligere Siemens-modeller. Vi kunne ønske oss en oppdatering her.

Svak skjerm
Skjermen har 4096 farger og er temmelig liten. Du kan ta bilder med det innebygde kameraet og du kan sende dem avgårde med MMS. Du kan til og med velge mellom to oppløsninger, men vi syns brukergrensesnittet her er kronglete. Dessuten er skjermen for svak hva farger angår og for liten til å gi skikkelig bildeopplevelse. Dette er med andre ord kameramobil på sparebluss.

Skal du kommunisere med datamaskin trenger du kabel da klumpen verken har Bluetooth eller infrarød kommunikasjon. Det er svakt i dagens landskap. Du kan lese e-post og du kan synkronisere med Outlook, men med såpass beskjedent minne vil vi ikke anbefale telefonen brukt til epost-mottak i daglig virke.

Konklusjon
Dette er en telefon for enkel bruk og litt enkel lek med bilder. MC60 har imidlertid utseendemessig et klart særpreg som skiller seg ut fra massen. Prisen er det ingenting å si på. Svak skjerm og mangel på Bluetooth trekker ned.

arne.joramo@teleavisen.no

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen