Rimelig barebone fra Shuttle

Alternativ tekst mangler

Shuttle T-Series Barebone SS21T er beregnet brukt sammen med nyere AMD-prosessorer med AM2-sokkel. Alt av Athlon 64-, Athlon 64 X2- og Athlon 64 FX-prosessorer skal passe.

Produktet er beregnet på brukere som er på et noe stramt budsjett, det være seg på kontoret eller hjemme. SS21T er noe større enn de tradisjonelle SFF-produktene fra Shuttle. De fysiske målene er på 18,8 x 31 x 31 cm (BDH), altså rundt 10 cm høyere enn de vanlige SFF-kabinettene.

Det er plass til to optiske enheter og to harddisker. Strømforsyningen yter 250 Watt, og har en kjølevifte på ni centimeter i diameter.

Hovedkortet som er benyttet er Shuttle FS21. Dette kortet benytter SiS 761GX nordside og SiS 966L sørside. Dette har to minnespor, med plass til opptil 4 GB DDR2-800-minne. Grafikkløsningen er SiS Mirage med maksimum 128 MB delt minne. Det er også PCIe x16 for en oppgradering av grafikkløsningen. Et vanlig PCI-spor har det også blitt plass til.

Vi noterer oss også to SATA 1,5 Gbit/s- og en PATA-tilkobling. Videre er det 100 Mbit LAN og 6-kanals lyd.

Shuttle kan melde at produktet vil komme på markedet mot slutten av november, med en pris på 136 Euro uten moms. Dette tilsvarer drøye 1100 norske kroner, med moms blir dette omlag 1400 kroner.

(Kilde: Shuttle)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen