Rimelig 20-tommer fra NEC

Med LCD2070WNX lanserer NEC enda en skjerm i sin MultiSync-serie. Skjermen er først og fremst rettet mot bedriftsmarkedet, men har et design og prisnivå som antakelig vil kunne interessere en del hjemmebrukere også.

Oppløsningen er den sedvanlige widescreen-oppløsningen på 1680 x 1050, og panelet er basert på TN-teknologi. Responstiden er oppgitt til 10 ms, mens kontrasten er 500:1. Innsynsvinkelen er oppgitt til å være 160° horisontalt og 145° grader vertikalt. Lysstyrken er oppgitt til å være 300 cd/m2.

Skjermen leveres med en hev- og senkbar fot som kan justeres 110 mm opp og ned. Selve skjermen kan også dreies rundt og tiltes framover eller bakover. Ellers er en USB 2.0-hub med fire porter integrert i skjermen.

Den 20 tommer store skjermen karakteriseres ellers av en relativt smal ramme rundt selve panelet, og myke kurver og linjer i stedet for rette kanter. For å oppfylle kravene fra TCO03 er skjermens forside sølv, mens baksiden og foten er svart. Av tilkoplinger finner vi både digitalt (DVI) og analogt (D-Sub) grensesnitt.

Skjermen er på plass i prislistene i Norge allerede, men er foreløpig ikke lagervare. Prisene starter på rundt 3650 kroner inkl. mva.

(Kilde: NEC)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen