RiksTV-kunder som abonnerer på RiksPakken får nå tilgang til HBOs serier og filmer, mot en prisøkning.
RiksTV-kunder som abonnerer på RiksPakken får nå tilgang til HBOs serier og filmer, mot en prisøkning. (Bilde: HBO, RiksTV)

HBO-serier på RiksTV gir prisøkning

Kundene har ønsket alt på ett sted, forteller sjefen, men det vil koste kundene mer.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

TV-distributøren RiksTV har inngått en avtale med HBO Nordic som sikrer kundene deres tilgang til strømmetjenestens TV-serier og filmer.

– Dette er starten på en langt mer moderne og markedstilpasset TV-pakke. Kundene våre vil i stadig sterkere grad konsumere filmer og serier i tillegg til tradisjonelt TV-innhold, forteller administrerende direktør i RiksTV, Jérôme Franck-Sætervoll i en pressemelding.

Kommunikasjonsrådgiver i RiksTV, Tone Mesna, forteller til Tek.no at det foreløpig bare er kundene som abonnerer på RiksPakken til 449 kroner per måned som vil få HBO Nordic inkludert.

Men, hun legger til at selskapet hele tiden vurderer pakkene og løsningene sine.

Gir prisøkning i høst

Kommunikasjonsrådgiver i RiksTV, Tone Mesna.
Kommunikasjonsrådgiver i RiksTV, Tone Mesna. Foto: RiksTV

Nedsiden til mer innhold er imidlertid at det vil gi en prisøkning for kundene:

– Følgene av avtalene vi har inngått og alt innholdet som kommer, blir at vi justerer abonnementsprisen litt til senhøsten. Dette vil gjelde alle nye og eksisterende kunder, forteller Mesna, og viser da til at også flere nye Viasat sport-kanaler blir tilgjengelig i løpet av året.

Nøyaktig hvor stor prisøkningen vil være ønsket de ikke å fortelle oss.

På spørsmål om hva kunden vinner på at HBO sitt innhold bakes inn i et dyrere RiksTV-abonnementet viser Mesna til at dette er noe kundene skal ha ønsket:

– Fordelen med å ha en pakke, inkludert HBO, er at det sammen med de nye sportskanalene, de tradisjonelle TV-kanalene og underholdningsløsningene vi har fra før, vil gi kundene våre en komplett underholdningspakke. Undersøkelser vi har gjort viser at forbrukerne ønsker å ha underholdningen sin på ett sted – og det har vi tatt høyde for her, forteller hun.

Lanseres mot slutten av året

RiksTV-kunder må uansett smøre seg med litt tålmodighet. HBO Nordic er nemlig ikke på plass før mot slutten av året, og da først og fremst for RiksPakken-abonnenter. 

RiksTV er ikke alene om å tilby innhold fra strømmetjenester gjennom sitt TV-abonnement. I april fikk alle GETs kunder tilbud om å bytte ut noen TV-kanaler til fordel for HBO Nordics arkiv. Det medførte en prisøkning for alle kunder. Canal Digital har på sin side bakt flere TV-serier og filmer inn i sin egen TV-portal.

Vi har tatt en nærmere titt på RiksTVs Apple TV-app:
Et fint tillegg til abonnementet »

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen