Ridley Scott med Robin Hood

– Jeg har allerede vært i skogen og valgt meg ut noen steder, forteller regissøren som for tiden gjør ferdig filmen ”Body of Lies” med Russel Crowe og Leonardo Di Caprio i hovedrollen.

Starter så fort som mulig

Tanken er å begynne ”Robin Hood” umiddelbart etter at streiken er over. Russel Crowe skal spille hovedrollen, og den britiske aksenten han gjør er virkelig god, ifølge den britiske regissøren.

Slik så det ut da Kevin Costner forsøkte seg på rollen som Tyvenes Prins
Slik så det ut da Kevin Costner forsøkte seg på rollen som Tyvenes Prins

For en tid tilbake var det snakk om en å lage en ny versjon av Robin Hood der Crowe skulle spille en heroisk Sheriff av Nottingham, mens Robin Hood selv skulle portretteres som en skurk. Nå ser det imidlertid ut som om disse planene er skrotlagt til fordel for den mer tradisjonelle fortellingen, skriver Empireonline.

Brettspillfilm

Det har lenge vært kjent at Scott også planlegger en filmatisering av brettspillet Monopol. I et intervju under Bafta-utdelingen bekreftet Scott ryktene:

– Ja, den er under utarbeiding. Det som er spennende med Monopol er at den fremhever folks negative sider. De snilleste mennesker blir til monstre. Idet de kjøper Ullevål hageby så er det gjort, de er forandret. For tiden forsøker jeg å finne ut hva slags komedie det kan bli. Jeg tror det kan bli en virkelig stor film.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen