Ricoh med kompromissløs fargelaser

Klikk for større bilde av Ricoh CL1000n

CL1000n er ifølge Ricoh en kompromissløs skriver som tilbyr "flest funksjoner i sin klasse". Fargelaserskriveren stiller med god driverstøtte, minnekapasitet, utskriftskvalitet og oppgraderingsmuligheter.

Skriveren kan skrive på de fleste typer papir, og det fra et arkmagasin med en kapasitet på 250 ark. De fire separate tonerkassettene har en levetid på inntil 9600 sider i sort/hvitt og inntil 6500 sider i farger.

CL1000n gir stor valgfrihet når det gjelder drivere: Den støtter PCL5c, ekte Adobe PostScript 3 og Ricohs eget ett-klikks driversystem RPCS. Det er også mulighet for direkteutskrift av .pdf-filer. I tillegg har driverne støtte for funksjoner som skilleark, omslag, hefte og enkeltsider på definert papir. To-sidigutskrift er mulig med en valgbar to-sidigenhet.

Skriveren kan administreres via Web-grensesnitt, som gir enkel tilgang til blant annet papir- og tonerstatus. Utover dette gir Ricohs WebSmartDeviceMonitor oversikt over og styring med oppsett og utvidet utskriftsfunksjonalitet. Sistnevnte kan gi beskjed via e-post eller SMS dersom noe er feil.

Når det gjelder tilkobling har skriveren kablet nettverk, USB2.0 og parallell. Det er også mulighet for trådløs tilkobling via Bluetooth som ekstrautstyr. Standard minne på skriveren er 128 MB, som kan utvides til 384 MB.

Veiledende pris på CL1000n er oppgitt til kr. 7585,-, eksl. mva. Dette er derfor en skriver som først og fremst rettes mot bedrifter med behov for oppsett i nettverksmiljø.

(Kilde: Ricoh)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen