Ricoh GXR, nå i produktguiden

Ricoh GXR er ikke som andre kamerasystemer. Der du vanligvis har enten et kamera med innebygd optikk, eller et kamerahus der du kan velge optikk, er GXR et kamerahus uten verken optikk, bildebrikke eller prosessor. Dette kjøpes som moduler med disse tre komponentene i.

På den måten kan du endre brikkestørrelse og optikk på kameraet ditt.

Grunnmodul og objektivmodul (inkludert bildebrikke og prosessor) som to separate deler.
Grunnmodul og objektivmodul (inkludert bildebrikke og prosessor) som to separate deler.

Problemet for oss er at det ikke passer inn i strukturen vi har i Produktguiden, så det har vært vanskelig å få inn der.

Nå har vi gjort det så enkelt, at vi har lagt inn både grunnmodulen med alle kontrollene, skjerm, blits og slik og alle objektivmodulene under digitalkamera i Produktguiden.

Noen vil kanskje mene at de hører mer hjemme under systemkamera, men da ville det ikke være mulig å få med spesifikasjonene på en skikkelig måte.

Hvis du vil se full spesifikasjonsliste på en kombinasjon av grunnmodul og objektivmodul, kan du krysse av for begge to, og trykke ”Sammenlikn”. Da får du opp spesifikasjonene ved siden av hverandre, og de bør utfylle hverandre ganske godt, så du får full oversikt over den kombinasjonen.

Enkelt å se fulle spesifikasjoner på en kombinasjon.
Enkelt å se fulle spesifikasjoner på en kombinasjon.

Så nå er det bare å blande og mikse ulike moduler. Utvalget er fortsatt ganske begrenset, men det ser ut til å komme stadig nye moduler. De er alle merket med GXR i navnet.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen