Returnerte stjålet mobil

Returnerte stjålet mobil

Lærerinnen Pan Aiying fra Shandong-provinsen i Kina ble frastjålet vesken sin da hun var på vei hjem fra jobb fredag, skriver Reuters. I vesken hadde hun i overkant av fire tusen kroner, bankkort og mobiltelefonen sin.

I stedet for å ringe politiet, bestemte kvinnen seg for å appellere til den unge mannens samvittighet, i håp om at han skulle ombestemme seg.

Lov å feile
Den første meldingen lød som følger:

”Jeg er Pan Aiying, en lærerinne ved Wutou Middle School. Du må gå gjennom en vanskelig tid. Hvis det er tilfelle, anklager jeg deg ikke for det”.

Deretter sendte Aiying flere meldinger hvor hun påpekte at det er menneskelig å feile, men at det aller viktigste er å prøve å rette opp i de feilene man gjør. Hun tilbød ham til og med å beholde de godt over 4000 kronene, bare hun fikk tilbake resten av tingene sine.

Komplett
Etter 21 ubesvarte tekstmeldinger, ga lærerinnen opp håpet om å se mobiltelefonen og resten av eiendelene sine igjen, men da hun var på vei ut søndag morgen fant hun en liten pakke på døren.

Inni pakken lå hele vesken og alt innholdet, inkludert mobiltelefon og kontanter. I tillegg lå det vedlagt et lite brev.

”Kjære Pan. Jeg beklager. Jeg gjorde en feil. Vær så snill å tilgi meg. Du er så tolerant, selv om jeg stjal fra deg. Jeg skal rette opp oppførselen min og bli en ærlig person”, skrev den angrende tyven.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen