Retter opp hull i Windows-Safari

Interessen var stor da Apples nettleser Safari ble lansert for Windows på mandag. Over én million skal ifølge Apple ha lastet ned betaversjonen de to første døgnene den lå ute.

Det har likevel ikke vært fritt for klager og kritikk av den nye nettleseren. Mange sikkerhetshull, heng og ustabilitet er blitt påpekt.

Kræsj og javascript
Apple møter ifølge IT-avisen kritikken med å raskt oppdatere nettleseren. Allerede nå ligger en ny versjon av Safari tilgjengelig for nedlasting til Windows.

Den nye betaversjonen har fått navnet 3.0.1 og her skal en sårbarhet som fikk nettleseren til å kræsje være rettet opp. Man skal også ha rettet muligheten for javascript til å aktivere script på andre sider enn man surfer på og feil med minne som leses utenfor tillatte grenser.

Fortsatt mangler

Vi lastet ned den nye betaversjonen for XP fra Apples sider, og har tatt en kort prøvetur. Vi kan ikke si at endringene har gjort nettleseren noe merkbart bedre.

Fortsatt får vi error som gjør at nettleseren lukker seg, og tempoet går heller saktere enn med de andre nettleserne Apple hevder å være raskere enn.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen