Retro DAB-radio med dokking

Det engelske selskapet View Quest lanserer i disse dager en ny DAB-radio med dokkingstasjon for iPod og iPhone som har et retrofilt utseende. Radioen heter Retro-1 og minner om gamle reiseradioer med sin kompakte form og røde overflate og håndtak av lær.

Radioen er også kompatibel med FM-sendinger og går på batterier som har en levetid på 15 timer. Den kan i tillegg kobles i stikkontakten for å få strøm på den måten. Man kan lagre opptil 10 forskjellige kanaler med tuneren, og se informasjon på den baklyste LCD-skjermen som følger med.

Utgangseffekt på 4 watt

De to høyttalerne kjører begge 2 watts styrke, noe som ikke er blant det kraftigste man får tak i. Man får også med en AUX-inngang hvis man har behov for å koble til andre lydkilder.

Produktansvarlig Chris Mole ved View Quest kan fortelle at de ville ha noe retro uten at det var en enkel reproduksjon av noe allerede eksisterende. Retro er "veldig kult", men det måtte ha en View Quest-følelse for å bli optimalt, i følge ham.

Retro-1 har uten tvil et sjarmerende utseende, men det spørs om de som ønsker mye trøkk i musikken går for denne radioen.

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

View Quest Retro-1 selges for 100 pund (935 kroner) på netthandelen Play.com.

(Kilder: ChipChick, What Hi-Fi?)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen