Retro-mobil med dreieskive

Sparkfun konfigurerer og bygger om de gamle telefonene og gjør den klar til gjenbruk som mobiltelefon. Du trenger kun å sette inn SIM-kortet ditt, og vips så fungerer den som en hvilken som helst mobil.

Du bruker dreieskiven til å slå nummer, men vi kan vanskelig se for oss at mobilutgaven vil bli levert med støtte for SMS eller med kamera.

Ringetoner
Dropp polyfoniske ringelyder og irriterende sanger som setter seg på hjernen. Nostalgi skal være nostalgi, og dermed er naturligvis selv de gamle ringelydene intakte.

Om det ikke er det siste innen ringelyder kan vi nok garantere at du med en av disse retro-mobilene vil vekke manges interesse.

Levetiden er foreløpig bare 5-6 timer, men ettersom den ikke passer ned i så mange bukselommer er vel ikke batterilevetiden det viktigste for de som skaffer seg en slik.

Sjelden
I tillegg til å være gammel, vil dreieskivetelefonen i mobilformat være en sjeldenhet. Den må håndlages, og i hvert tilfelle må man i utgangspunktet finne en gammel telefon å bygge om.

Det må settes inn en mobilantenne og håndsettet må klargjøres for det lokale GSM-nettet før telefonen er klar til bruk.

I tillegg må det finnes en original telefon i hvert tilfelle, så det er ikke rart at prisen ligger på over 2 500 kroner før toll og frakt. Apparatet kan bestilles på hjemmesiden til Sparkfun

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen