Mange designere spekulerer i hvordan de neste nettbrettene fra Apple vil se ut. Dette konseptet har gitt den neste iPaden langt tynnere rammer. (Bilde: CiccareseDesign)

– Retina-iPad Mini kommer trolig i år

Den mest kredible kilden så langt har uttalt seg.

Det har ikke akkurat vært manko på iPad Mini-rykter den siste tiden, men så langt har de vært ganske uenige med hverandre. Ja, det kommer nok en ny iPad Mini-modell til høsten, men det store spørsmålet har hele tiden vært: Vil den ha en «Retina»-skjerm? 

Les også: Her er alle ryktene om iPhone 5S og iPhone 6 »

– Kommer i år

Nå har det svært anerkjente tidsskriftet Wall Street Journal laget sin eget rapport, og svaret er ja – iPad Mini med en ny og høyoppløst skjerm kommer trolig i fjerde kvartal i år. 

De siste årene har Wall Street Journal truffet på de aller fleste antagelsene de har hatt når det kommer til Apple-produkter. I fjor meldte de for eksempel at Apple ville slippe en ny iPad med mindre skjerm, og to måneder senere slapp de iPad Mini.

Kommer kanskje i flere farger

Ifølge Wall Street Journals anonyme kilder vil Apple få skjermer fra tre ulike selskaper: LG, Sharp og Samsung. De hadde opprinnelig prøvd å unngå å gjøre seg avhengig av Samsungs skjermer, og bare få paneler levert fra LG og Sharp. De angret seg imidlertid etterhvert, for å være sikre på at de skulle produsere nok skjermer.

Det er også en viss mulighet for at den nye iPad Minien vil være tilgjengelig med flere farger på baksiden. Dagens modell kommer som kjent bare i enten svart eller hvit. 

Det dukket nylig opp et annet lite nettbrett med heftig skjerm på markedet: 
Helt nye Nexus 7 har en ekstrem skjerm »

(Kilde: WSJ via The Verge)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen