Relanserer latmannsprodukt

Stadig vekk lanseres det teknologi som vi håper vi aldri får se igjen. Et eksempel er Sony sin kopisperre på CD-er som endte opp med å ødelegge folks maskiner. Et annet produkt var Gizmodo Game Console som kom med spillet "Klippe mammas plen", ikke akkurat overveldende spennende.

Slike produkter hadde det vært greit om forsvant like fort som de kom. Noen vet derimot ikke når det leken er over.

Produkt for de late
Selskapet Flexplay Entertainment lanserte for fem år et produkt de mente ville bli god butikk. Ikke overraskende fikk produktet få tilhengere. DVD-plater som ødelegger seg selv var nemlig ikke akkurat et produkt som revolusjonerte underholdningsindustrien.

Ifølge amerikanske PC World gir Flexplay likevel ikke opp sin idé, og de har nå fått med seg den amerikanske butikken Staples for å selge filmer på de spesielle DVD-platene. Platene er smurt inn med et stoff som reagerer med oksygen slik at de blir ubrukelige 48 timer etter at du har åpnet pakningen.

Et perfekt produkt for deg som er for lat til å gå tilbake med filmen etter å ha leid den og som dessuten gir blanke i miljøet.


Flexplay sine DVD-er vil ødelegge seg selv etter 48 timer lover selskapet.

Flexplay og Staples satser utvilsomt på at det finnes nok av late filmelskere i USA til å skape et marked. Derimot er både PC World og Engadget svært forbeholdne til produktet.

Ekstrem pris
De reagerer ikke bare på at dette produktet ligger langt etter teknologisk sett. I dag er det langt enklere å leie film via nettet enn ved å gå på butikken om du ikke orker ta turen. Derimot er også prisen helt urealistisk mener de.

4.99 amerikanske dollar vil Staples ta for filmene. Dette er kun noen få dollar mindre enn det kundene må betale for å kjøpe samme film til odel å eie, påpeker begge magasinene.

De spår Flexplay og Staples sin nye satsning en snarlig død.


Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen