LG KC780 i all sin prakt. (Bilde: GSM Arena)

Rekordtynn kameratelefon fra LG

(Foto: GSM Arena)
(Foto: GSM Arena)

Telefoner med åtte megapikslers kamera er på vei inn i markedet for fullt. LG KC910 ser ut til å bli den første LG-telefonen vi får se med en slik oppløsning, men nå tyder alt på at det kommer en annen modell like i hælene.

Trolig ekte

Det er nettstedet GSM Arena som kan vise bilder av den nye LG-telefonen i dag. Med både produktbilder og bilder av telefonen i bruk i artikkelen er det svært liten sannsynlighet for at bildene ikke er ekte.

Hva telefonen har å by på utover høyoppløst kamera er langt mindre sikkert. Ifølge kildene bak bildene av telefonen skal KC780 være kun 1,38 cm tykk, noe som gjør telefonen til den tynneste telefonen med denne kameraoppløsningen til nå. Kildene hevder også at telefonen skal kunne ta opp video i VGA-oppløsning med en bildefrekvens på 30 bilder sekundet, noe LG har hatt en stund på flere telefoner.

Lanseres imorgen?

Med tanke på at telefonen nå ligger i full offentlighet på flere mobilnettsteder er det ikke utenkelig at LG vil lansere telefonen i nær fremtid. GSM Arena skriver at telefonen vil bli lansert allerede imorgen 1. oktober med en lavere pris enn det vi ellers har sett på telefoner med åtte megapikslers kamera.

(Kilde: GSM Arena)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen