Surfing med One Call blir billigste tilbud på markedet.
Surfing med One Call blir billigste tilbud på markedet. (Bilde: Marius Valle)

Rekordlav surfepris fra One Call

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Datapriser pr MB hos noen operatører:

One Call: 0,99 kr
Telenor: 12,50 kr (pristak kr 75 pr døgn)
Netcom: 20 kr (pristak kr 20 pr døgn)
Chess: 6-14 kr (abonnementsavhengig)
Tele2: 12/8 kr (bruksavhengig)
Ventelo privat: 19 kr
Talkmore: 5/7,50 kr (abonnementsavhengig)
Shetalks: 10 kr
Telipol: 9 kr
Fortel: 19 kr

Etter at Network Norway tidligere i dag annonserte at de setter ned prisene på datatrafikk, følger nå One Call etter. Siden det er Network Norway som eier One Call, vil One Call tilby samme pris: 99 øre per MB for alle kunder.

Lavprisdata

Den nye prisen innføres i morgen, 8. januar. 99 øre er en svært lav pris sammenlignet med konkurrentenes tilbud.

Billigere datapakker

One Call setter samtidig ned prisene på datatilbudene de lanserte i fjor. På datapakkene hvor du betaler for et visst antall MB per måned halveres prisene, og koster nå 25, 50 og 100 kroner i måneden for henholdsvis 50, 100 og 200 MB. Reell pris per MB blir da 50 øre.

Fastprisavtalen med fri bruk settes ned til 399 kroner i måneden, noe som enkelt gjør One Call til den operatøren med laveste fastprisavtale. Prisen var tidligere 469 kroner i måneden. Hos Telenor og Netcom koster tilsvarende tjeneste 499 kroner.

One Call legger seg dermed på et svært lavt prisnivå, spesielt sammenlignet med Telenor og Netcom.

– Vi har best tilbud

Netcom og Telenor vil likevel ikke være med på at prisene deres er for høye.

På spørsmål om når Netcom vil tilby like lave priser, svarer selskapets kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus at de allerede gjør det gjennom tilbudet Connect Basic som koster 99 kroner for 100 MB. Han peker også på Connect Fritid, som gir fri bruk på kveld og i helgene.

– Det ingen hemmelighet at dataprisene kommer til å bevege seg i 2009. Foreløpig har vi gode priser på mobilt bredbånd, og så har vi et pristak på 20 kr per døgn, som vi mener er et godt tilbud til kunder som ønsker forutsigbarhet, sier Vederhus.

Telenors informasjonsdirektør Anders Krokan forteller at Telenor har tatt en grundig gjennomgang av fastsettelsen av de løpende dataprisene, men han ønsker ikke å kommentere hva kundene deres har i vente.

– Når det gjelder prisingen på mobilt bredbånd, har vi valgt en annen modell enn Network Norway (One Calls eier, red. anm.), uansett er våre priser konkurransedyktige, og produktet vi leverer mener vi er av en høyere kvalitet enn konkurrentenes. I 2009 fortsetter vi arbeidet med å befeste og styrke lederposisjonen på mobilt bredbånd. Særlig satser vi på god dekning og kapasitet, da dette er avgjørende for en god brukeropplevelse, kommenterer Krokan.

(Kilde: pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen